Adatvédelem

A GeekCorner internetes oldala bármiféle adat megadása nélkül látogatható. A vásárláshoz azonban szükségessé válik a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, címének, e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

A GeekCorner számára kiemelt fontosságú az ügyfelei által rendelkezésre bocsátott személyes és céges adatok védelme, így minden esetben az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A birtokunkban lévő adatokat nem bocsátjuk más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok.

www.geekcorner.hu  felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Figuravilág Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.

www.geekcorner.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.geekcorner.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A Figuravilág Kft. a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy ügyfelei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a beleegyezésük után küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek, akik az oldalainkon kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.

Egyes termékeknél külön felhívjuk a figyelmet, mire kell kiemelten figyelniük. A Figuravilág Kft. nem tud semmilyen felelősséget vállalni a nem rendeltetésszerű használat ellen, főleg akkor, ha erre külön felhívja rá a felhasználó figyelmét.

 

GeekCorner © 2018 | Készítette: Q Dokumentum