Bemutatkozás

Csapatunk immáron közel 20 éve óta foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek ,és egyéb kiegészítők forgalmazásával.
A termékeket, melyeket forgalmazunk, nyilván nem kell bemutatnunk a már meglévő vásárlóinknak, hisz azok önmagukért beszélnek. Amennyiben Te először jársz itt nálunk – akár a weboldalunkon, vagy személyesen üzleteinkben – talán felteszed a kérdést, hogy mi ez az egész? Kinek szól? Nekem, vagy fiatalabbnak, vagy idősebbnek?
Nos, a válasz egyszerű! Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy ezek a termékek picit közel állnak hozzájuk.
Elsőre játékokat lát mindenki, melyek köthetők filmekhez,Tv sorozatokhoz, képregényekhez, könyvekhez, videojátékokhoz,…
A játék szó persze kicsit megtévesztő lehet. Nem egyszerű játékokat forgalmazunk. Mi olyan termékeket kínálunk, amik már inkább relikviák, dísztárgyak, a játékipar Rolls-Royce-ai. Számos cég termékeinek (Sideshow, McFarlane, Neca, Hot Toys, Gentle Giant, Diamond Select)… - művészei fáradoznak azon, hogy kielégítsék a gyűjtők igényeit. Kinek limitált/számozott műgyanta szobrokkal, kinek a megszólalásig hasonlító számos kiegészítővel rendelkező figurákkal, kinek filmekben látható tárgyak replikáival kedveskednek.
Legyen szó ajándékról, vagy saját gyűjteményed gyarapításáról nálunk barangolva mindig találni fogsz valami újat!

Rólunk írták:
  “A GeekCorner by HoldfenyTeam, a mozi,TV sorozatok,gamer,fantasy,scifi,képregény és anime rajongók első számú hazai boltja volt mindig is!

Ebben a hitvallásukban semmi nem változott az elmúlt 15 évben, és ez még mindig kihat minden tevékenységükre.Teljesen mindegy hogy az üzleteikben vásárolsz vagy online rendelsz tőlük,akár a hazai vagy külföldi rendezvényeken kihelyezett standjuknál találkozol a srácokkal,őket minden esetben Ti azaz a rajongók motiválnak.

Több mint 1500 féle termékük van folyamatosan készleten,mely termékek listája folyamatosan bővül.Webshopukban ennek a készletnek a többszöröse is elérhető,előrendelhető vagy látható hamarosan érkező termékek formájában.

Minden munkatársuk egyben fan is,így termékpalettájukat gondos válogatással állítják össze nektek, szintén fanoknak.

Üzleteikbe lépve mindenki otthon érezheti magát,olyan kedvenc termékekkel körbevéve,amiket szívesen látnak és vásárolnak egyaránt."

Horváth Zsolt egy régi törzsvásárló


Cégnév: Figuravilág Kft.

Székhely: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 37.

Adószám: 23465424-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-966830


Elérhetőségeink:

Telefon 36-1-890-92-77
e-mail

info@geekcorner.hu


Facebook Google+ Blogger Twitter Pinterest Pinterest YouTubeNyitvatartás:
H-P: 11-19
Szombat: 10-14

 

 

 

 


 

GeekCorner © 2018 | Készítette: Q Dokumentum