Üdvözlünk kedves Vendég! JELENTKEZZ BE vagy REGISZTRÁLJ!
GeekCorner.hu
0

Garanciális feltételek

Garanciális feltételek

Garancia, szavatosság

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
A termékkel kapcsolatos szavatossági igényed a Figuravilág Kft által kiállított számlával együtt tudod érvényesíteni. A szavatossági határidő a termék részedre történő átadása – jelen esetben a sikeres kézbesítés – napjával kezdődik.

Nem vonatkozik a szavatosság:

  • a nem rendeltetésszerű használatból (kezelési útmutatóban írtak), valamint az erőszakos behatásokból eredő károsodásra, sérülésekre
  • ha a terméken Te, vagy más, nem a Figuravilág Kft. képviseletében eljáró személy átalakítást, javítást végzett
  • a használati útmutatóban feltüntetett olyan hibákra, amelyeket ismertél, és amelyekre tekintettel árengedményben részesültél

A GeekCorner webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A GeekCorner webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a geekcorner.hu áruházban.

Friss Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Elfogadom