Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Fizetési módok:

Készpénzes, utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben és bankkártyával is lehetséges. A fizetést a szállítónál intézheted. Az utánvét díja: 500Ft

Bankkártyával online:

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhoz szállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés az UniCredit Bank biztonságos szerverén keresztül történik, az UniCredit bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben az UniCredit Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Átutalással:

Cég: Figuravilág Kft.
Bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám:10918001-00000069-88500000

Átutalással való fizetés esetén mindenképpen várd meg a visszaigazolást arról, hogy a termék valóban raktáron van. Ha a visszaigazolást követő 5 munkanapon túl sem érkezik meg a rendelés összege számlánkra, úgy a rendelést automatikusan töröljük.

Amennyiben fizetési módként az utalást választod és azt személyesen fizeted be számlánkra egy UniCredit bankfiókban, úgy kérünk +580 ft-ot hozzáadni kezelési költségként az összeghez, mivel ezt az összeget a bank levonja tőlünk!

 

GeekCorner Pontok

Minden vásárlásod után 5% -ot jóváírunk GeekCorner Pontként! A megszerzett GeekCorner pontokat bármely vásárlásnál elköltheted a jövőben. A pontok összeadódnak, tehát ha többször vásárolsz nálunk, de nem használod fel, később is megteheted!

Fontos, hogy csak regisztrált felhasználók kaphatnak GeekCorner Pontot! Regisztrálni a vásárlás során lehet, a pénztárban.

Megrendelés előtt eldöntheted, hogy szeretnél-e felhasználni a jelenlegi pontjaidból. Ahogy már fent is említettük ez nem kötelező, tartalékolhatod amíg neked tetszik, mert a pontok nem vesznek el. Minden pont egy forinttal csökkenti a megrendelt termékekért kifizetendő összeget, de maximum 20% lehet a kedvezmény mértéke.

Sajnos a szállítás költsége pontokkal nem csökkenthető.

A Geek Corner pontok felhasználhatósága a jóváírástól számított 6 hónap, ezután a fel nem használt pontok automatikusan törlődnek.

 

Külföldről történő vásárlás esetén EURO-s számlánk:

Company: Figuravilág Kft.
Address: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 37. (Hungary)
Bank name: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Bank address: 1052 Budapest, Károly körút 6. (Hungary)
IBAN ban account No: HU65 1091 8001 0000 0069 8850 0017
SWIFT: BACXHUHB

Amennyiben az utánvéttel küldött, megrendelt terméket nem veszi át a Megrendelő abban az esetben a következő megrendelését csak előre utalás után tudjuk teljesíteni az előző szállítási költség felszámításával!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Elállás joga

Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható,

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe, aelállási határidő a termék átvételekor kezdődik.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Figuravilág Kft-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben kell bejelentenie.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.