Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Anno Holdfény Fantasy ,ma már GEEKCORNER néven...csapatunk közel 20 éve foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek ,és egyéb licenc áruk, kiegészítők forgalmazásával.Büszkén mondhatjuk,hogy mi voltunk az első "figurás bolt" hazánkban.

Ma 2020-at írunk és egy dolog nem változott a kezdeti idők óta: a lelkes tenni akarás annak érdekében, hogy a piacon fellelhető legjobb kínálattal ,és nem mellesleg versenyképes árakkal szolgáljuk ki vásárlóinkat.Mindig is nagy gondot fordítottunk rá, hogy webáruházunkban a termékeket könnyen és gyorsan lehessen megtalálni, mert tudjuk,hogy az időd értékes! Rengeteg vevőnk van, aki ezt a folyamatot végigkövette :-)) Büszkék vagyunk arra, hogy szép számú törzsvásárlói bázisunk van, akik még mindig tőlünk szerzik be az ajándékuk vagy gyűjteményük nagy részét!

Mivel a hazai Geek kultúra szerves részei vagyunk,közel 15 éve az összes hazai tematikus rendezvényen kiemelt partnerként ott vagyunk,és teszünk is azért,hogy támogassuk ezt a közösséget.Reprezentatív standjainknál mindig szívesen,és kedvezmények sokaságával várjuk a vásárlóinkat!

Mi a GEEKCORNER csapata ,mélyen hiszünk abban, hogy az elkövetkezendő években még közelebb hozzuk az olyan fantasy,filmes,horror vagy animés fandomokat mint a Marvel, DC, Star Wars, Harry Potter,League of Legends,Assassins Creed,Fortnite, Dragonball,My Hero Academia,One Piece vagy bármilyen fantasztikus világokat a mindennapjainkhoz!

Legyen szó szülinapi,névnapi vagy karácsonyi ajándékról, vagy saját gyűjteményed gyarapításáról, nálunk a gyerekek,felnőttek bátran barangolva mindig találni fognak olyan termékeket amik boldogabbá teszik a mindennapokat!

Nálunk bögrék,kulcstartók,figurák,plüssök,szobrok,füzetek,táskák és közel 4000 féle termék áll azonnal,készletről a rendelkezésetekre! Ha szükséged van bármilyen menő geek cuccra,ne habozz,keress minket! Segítünk!

Kellemes böngészést,és jó vásárlást kívánunk!

A GeekCorner csapata